W tym sezonie nasz zespół Kucharzy tradycyjnie serwuje dania z produktów charakterystycznych dla tej pory roku. Na przystawkę polecamy carpaccio wołowe z marynowanymi grzybami, pomidorami, parmezanem oraz oliwą z oliwek, a na rozgrzanie nuta orientu - ramen z krewetkami z makaronem, jajkiem, wakame oraz kimchi. Próbując dań głównych każdy znajdzie coś dla siebie - dla fanów kuchni street food burger z boczkiem, serem szwajcarskim i warzywami. Amatorom ryb rekomendujemy doradę zapiekaną z masłem ziołowym, natomiast preferującym drób delikatną perliczkę ze smażonymi boczniakami lub udko z gęsi podawane z ravioli z dynią. W karcie nie zabrakło również polędwicy wołowej w nowej odsłonie - z kukurydzą & chilli, blanszowanym szpinakiem oraz sosem BBQ z zielonym pieprzem. Zwieńczeniem wizyty w restauracji będzie pyszny deser - mus z białej czekolady ze śliwką. Wybrane dania są dostępne również w opcji wege.
Sprawdź nasze menu i zarezerwuj stolik!
Zapraszamy!